Skoči na sadržaj

O nama

Deratizacija svih vrsta lokala,stanova,kuća,zgrada,podruma,tavana,placeva,institucija i državnih firmi.Preko 12+ godina radnog iskustva sa preko 7000+ Klijenata su apsolutno garancija naše iskrenosti i totalne ozbiljnosti u poslu za razliku od drugih amaterskih i neiskusnih službi.Sertifikovano starije selektovano i obrazovno radno osoblje medicinske,hemijske,sanitarne i tehnološke struke.

Deratizacija u Beogradu i okolini svih vrsta bubašvaba,mrava,paukova,rezistentnih stenica,buva od pasa i mačaka,glodara,miševa i pacova.Regulacija gnezda osa i osinjaka,gnezda stršljena od strane sertifikovanog radnog osoblja.Sanitarni inženjering moljaca,smrdibuba,muva,komaraca u lokalima,zgradama,institucijama.12+ godina radnog iskustva,7000+ Klijenata.Izdajemo garantni list i račun.Klijentu gratis preparati po završenom tretmanu tako da može regulisati sve što se bude pojavljivalo na licu mesta od nesavesnih komšija i kontaminirane okoline.Konsultacije su besplatne.

O nama

Sajt Deratizacija-Beograd.net namenjen prezentaciji naših usluga specijalističke deratizacije,dezinfekcije i dezinsekcije u stanovima,lokalima,kućama kao i čišćenja zgrada,tavana,podruma i placeva  u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala Deratizacija-Beograd.net 061-309-23-36   Deratizacija u Beogradu i okolini svih vrsta bubašvaba,mrava,paukova,rezistentnih stenica,buva od pasa i mačaka,glodara,miševa i pacova.Regulacija gnezda osa i osinjaka,gnezda… Pročitaj više »O nama

Deratizacija-Beograd.net css.php Call Now Button